رنگ چهار چوب

تاثیر رنگ چهار چوب و درب داخلی بر دکوراسیون منزل

یکی از مهم ترین نکات در  دکوراسیون منزل، هارمونی رنگ در داخلی و رنگ چهار چوب و دیوار ها می باشد.

از این رو در این مطلب به نکاتی می پردازیم که می تواند شما را در انتخاب رنگ مناسب برای در های داخلی و درب های اتاق خواب راهنمایی کند.

لازم به ذکر است درب ها با رنگ های سفید، عسلی، کرم از جمله در هایی  هستند که در معماری بسیار استفاده می ‌شوند و امکان هماهنگ شدنشان با سبک های مختلف چیدمان وجود دارد.

 ایجاد تضاد رنگی برای در اتاق خواب

یکی از زیبایی های که می ‌توان برای دکوراسیون خانه ایجاد کرد  بهره گیری از درب های چوبی سفید با چیدمان تیره می باشد.

در مطالب قبلی درباره در های وایت واش و درب های پتینه توضیحاتی داده شد که می ‌توان گفت این نوع در ها مناسب استفاده برای منازلی با دکوراسیون تیره می باشد.

همچنین درب های روشن می تواند مناسب منازلی با پارکت های تیره باشد تا تضاد رنگی میان این دو موجب زیبا سازی منزل گردد.

همچنین استفاده از در های چوبی با رنگ های گرم مناسب استفاده برای سبک های کلاسیک می باشد.

پس مطابق آنچه گفته شد در های چوبی تیره برای مکان هایی که کف تیره ای دارند گزینه مناسبی محسوب نمی شود.

انتخاب رنگ های سرزنده برای در های داخلی ممکن است توجه را در نظر اول به خود جلب نماید از این رو در انتخاب این رنگ ها توجه ویژه ای داشته باشید.

لازم به توضیح است که دیزاین اتاق خواب ها صرفاً به چیدن وسایل زیبا و شیک ختم نمی شود.

بلکه در انتخاب وسایل باید به هارمونی رنگی آن ها توجه ویژه ‌ای داشت.

انتخاب رنگ درب و دیوار ها و کمد ها و….  از جمله مواردی هستند که باید با دقت بالا انتخاب شود.

انتخاب رنگ چهار چوب  متناسب با در

انتخاب رنگ سفید برای چهار چوب  هایی که به رنگ طوسی و یا طوسی کم رنگ هستند بسیار مناسب است.

همچنین اگر دکوراسیون مدرن را برای منزل تان می ‌پسندید این انتخاب گزینه مناسبی برای شما می باشد.

اگر در قهوه ای را به عنوان درب داخلی منزل استفاده می کنید می توانید از  چهار چوب سفید رنگ برای آن استفاده نمایید.

همچنین استفاده از رو کوب هایی با رنگ های مشابه در نیز از جمله  گزینه‌ های مناسب برای چهار چوب می باشد.

درب های شکلاتی رنگ نیز شامل این نکات می شود یعنی هم رنگ های سفید و هم رنگ های شکلاتی مناسب این نوع چهارچوب ها می باشد.

یکی دیگر از روش هایی که برای انتخاب رنگ چهار چوب و دیوار و در استفاده می‌ شود استفاده از روش مونوکروم می ‌باشد.

در این شیوه از رنگ هایی نزدیک به هم برای در چوبی، چهار چوب و دیوار ها استفاده می شود.

قوانین منحصر به فرد و استاندارد های این سبک موجب زیبایی بیشتر آن می‌ شود اما در صورت عدم رعایت این موارد ممکن است مورد پسند مشتریان واقع نشود.

 رنگ چهار چوب مناسب اتاق خواب

هر چند که برای انتخاب رنگ در  و چهار چوب هم رنگ بودن آن ها الزامی ندارد اما روش رنگ آمیزی این دو باید متناسب باشند.

توجه داشته باشید از رنگ های ارزان قیمت برای کاهش هزینه‌ ها استفاده نکنید چرا که این کار ظاهر درب شما را تحت تاثیر قرار می دهد.

به عنوان مثال اگر  دری که خریداری کرده اید با رنگ پلی اورتان پوشش داده شده باشد توصیه می شود از چهار چوب هایی با این  نوع یعنی رنگ پلی اورتان استفاده کنید.

به طور معمول اکثریت شرکت ‌هایی که در داخلی تولید می نماید این پکیج ها را با چهار چوب و پشت کوب و رو کوب به مشتریان خود ارائه می دهند.

از مزایای این کار یک دست بودن و هماهنگ بودن تمامی موارد گفته شده می باشد.

این در حالی است که اگر قصد خرید درب ضد سرقت ، پیش ساخته و یا تعویض در ها را داشته باشید و درب را بدون چارچوب تهیه کنید نیاز به رنگ کردن چهار چوب پیدا می کنید.

ترکیب رنگ درب و چهارچوب

شاید برایتان جالب باشد که بدانید که امروزه ترکیب رنگ درب و چهارچوب تا چه حد در دکوراسیون داخلی موثر است. شما می‌توانید ترکیب رنگی یکسان برای درب و چهارچوب یا ترکیب رنگی متفاوت درب و چهارچوب در نظر بگیرید و فضای خلانه را متفاوت کنید. به عنوان مثال، چارچوب را با رنگی تیره و درب را رنگی روشن یا برعکس رنگ‌آمیزی کنید. حتی می‌توانید از رنگ‌های مکمل در این زمینه استفاده کنید. با این کار فضای خانه را متنوع و خاص می‌کنید. همچنین می‌توانید رنگ درب، چارچوب و قرنیزهای دیوار را یکسان کنید و در خانه هارمونی ایجاد کنید. برخی از افراد هم ترجیه می‌دهند رنگ درب، چارچوب و دیوارها یکی باشد. در ادامه با برخی از ترکیبات رنگی برای درب و چارچوب آشنا می‌شوید:

رنگ چهارچوب در استخوانی

استخوانی از رنگهایی است که با هر رنگی همخوانی دارد. شما می‌توانید چارچوب یک درب استخوانی را به همان رنگ استخوانی رنگ‌آمیزی کنید یا از رنگهای گرم مانند قهوه‌ای، زرشکی یا رنگ‌هایی مانند مشکی وخاکستری استفاده کنید. اگر به دنبال افزایش سطح انرژی در خانه هستید می‌توانید از رنگهای خاصی مانند نارنجی، زیتونی، سبز برای چارچوب یک درب استخوانی استفاده کنید.

 درب سفید با چارچوب طوسی

درب سفید با چارچوب طوسی یک انتخاب بدون ریسک برای خانه هایی است که رنگ دیوارهای اننها سفید یا طوسی است. اگر به کمی متمایز بودن علاقمند هستید میتوانید از درجات مختلف رنگ طوسی برای چارچوب یا درب استفاده کنید.

 درب سفید با چارچوب قهوه ای

معمولا چنین ترکیب رنگی را با قرنیز یا پوشش کف خانه یا پارکت ها هماهنگ می‌کنند. اگر علاقمند به استفاده از ترکیب رنگ قهوه ای و سفید در درب و چارچوب هستید باید محتاط باشید چون تنالیته‌های مختلف رنگ قهوه ای ممکن است برای شما در  دراز مدت خسته کننده باشد.

 رنگ چهارچوب درب شکلاتی

معمولا برای درب‌های شکلاتی رنگ از چارچوب‌هایی به همان رنگ، یا قهوه‌ای سوخته، مشکی یا کرم استفاده می‌کنند.

رنگ چهارچوب درب اتاق

رنگ چارچوب درب اتاق بستگی به رنگ درب دارد. به عبارتی اینکه درب اتاق شما چه رنگی باشد، سررنوشت چارچوب را مشخص می‌کند. اگر رنگ درب اتاق شما سفید یا طوسی روشن یا استخوانی است از رنگ های یکسانف رنگ‌های تیره همسان یا رنگ های مخالف رنگ درب استفاده کنید.

رنگ چهارچوب درب سفید

برای چارچوب یک درب سفید شما هر رنگی را می‌توانید انتخاب کنید. از سفید و طوسی روشن گرفته تا رنگ‌های تیره ای مانند قهوه ای و مشکی و حتی رنگ های فانتزی. انتخاب رنگ درب بستگی زیادی به سلیقه و تیپ شخصیتی شما دارد.

محیط و اندازه اتاق

قبل از انتخاب رنگ برای در و دیوارهای اتاق خواب ، ابتدا اندازه اتاق و نورپردازی را در نظر بگیرید. اتاق‌های کوچک با رنگ‌های روشن‌تر بزرگ تر به نظر می آیند. در حالی که اتاق‌های بزرگ با رنگ‌های تیره‌تر جذابیت بیشتری دارند.

رنگ ها تاثیر قابل توجهی بر احساسات و عواطف انسان ها دارد. انتخاب رنگ مناسب برای اتاق خواب می‌تواند به طراحی داخلی و کیفیت خواب شما ارتقاء بخشد. به طور کلی، رنگ‌های آرامش‌بخش مانند آبی پاستل، سبز هلی، یا بنفش نرم معمولاً برای اتاق خواب مناسب هستند. رنگ آبی به احساس آرامش و سرخوشی کمک می‌کند. همچنین، رنگ بنفش نرم می‌تواند احساس تعادل و آرامش را تقویت کند.

به علاوه، اندازه اتاق خواب نیز در انتخاب رنگ تأثیر دارد. در اتاق‌های کوچک، بهتر است از رنگ‌های روشن و پس زمینه‌های با رنگ‌های سبک استفاده کنید تا اتاق بزرگتر و بازتر به نظر بیاید. در اتاق‌های بزرگ‌تر، می‌توانید از رنگ‌های تیره‌تر و جسورتر استفاده کنید تا اتاق به طراحی دلخواهتان برسد. همچنین، می‌توانید از ترکیب متناسبی از رنگ‌ها برای ایجاد تنوع و تعادل در اتاق خواب استفاده کنید. در نهایت، اهمیت انتخاب رنگ مناسب در اتاق خواب بیانگر تأثیر زیبایی‌شناسانه و روحی بر تجربه شما در این اتاق است و باید با توجه به سلیقه و ترجیحات شما انتخاب شود.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *