در ضد حریق ایستادر

ایستادر علاوه بر تولید انواع در ضد سرقت سابقه موفقی در تولید در ضد حریق داشته و دارنده گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه ، مسکن و شهرسازی و تاییدیه آتش نشانی است. تولیدات ضد حریق ایستادر شامل درهای ضد حریق بیمارستانی ، در خروج اضطراری و در ضد حریق دیتاسنتر می باشد.

انواع در ضد حریق ایستادر

بر اساس قوانین جدیدی که شهرداری برای ایمنی ساختمان‌ها اجرا و استانداردهای جهانی را برای مقاوم کردن سازه اجباری کرده است، شاهد حضور اجناس و لوازمی در صنعت ساختمان‌سازی هستیم که این استانداردها را در سطح بالایی عملی کرده‌اند. این سازه‌ها می‌توانند ایمنی ساختمان و همچنین افرادی را که در آن زندگی می‌کنند افزایش دهند. یکی از این موارد که جدیداً به بازار عرضه شده‌اند درهایی هستند که در برابر حریق، ایمنی و تاب‌آوری بالایی دارند و از پخش و نشر دود و آتش به دیگر قسمت‌های ساختمان جلوگیری می‌کنند.

ویژگی و ساختار درهای ضد حریق ایستادر

ممهم ترین ویژگی در های ضد حریق این است که مانع گسترش آتش سوزی به سایر نقاط می شوند و به همین علت از روکش های فلزی با نقطه ذوب بسیار بالا استفاده می شود و در داخل این در ها از پشم سنگ یا پشم سرامیک استفاده می شود تا مانع انتقال حرارت شوند. همچنین با نصب انواع دودبند در این درب ها مانع از گسترش دود به راهروها شده و عملیات مهار آتش را تسریع می کنند.

در ضد حریق فلزی

در ضد حریق که آتش‌نشانی آن را تأیید کرده است دری فلزی با چهارچوبی فلزی و برخی از آن‌ها دارای رویه چوبی است. ضخامت چهارچوب فلزی 5/1 میلی‌متر است که از ورق‌های هیدروکربن یا گالوانیزه درست شده و مورد تأیید سازمان آتش‌نشانی است. این درها به خاطر وجود درزگیرهای دو لنگه به میزان قابل توجهی از ورود دود و اشتعال به دیگر قسمت‌های ساختمان جلوگیری می‌کنند.

در ضد حریق چوبی

درب‌های ضد حریق چوبی در واقع همان درهای فلزی هستند که با رویه چوبی تزیین شده است. رویه‌های به کار رفته از جنس ام‌دی‌اف و با ضخامت 6-8-10میلی‌متر ساخته شده است که این روکش‌های طبیعی چوبی از جنس راش، گردو، بلوط و رنگ‌های پلی اورتان اروپایی تولید شده‌اند.

چارچوب‌های در ضد حریق ایستادر

یکی از مواردی که درهای ساخت شرکت ایستادر را از دیگر درها متمایز می‌کند سیستم چهارچوب متحرک آن است. این چهارچوب‌ها دارای ورق فولادی به ضخامت 5/1 میلی‌متر هستند که با پوشش رنگ الکترو استاتیک و با زاویه 45 درجه به یکدیگر متصل می‌شوند. این نوع از چهاچوب‌ها لبه مساوی به عرض 50-75-100 میلی‌متر دارند.در مقاله های بعدی به صورت جامع در خصوص تمامی چارچوب های تولیدی شرکت ایستادر توضیح داده خواهد شد.

پیشنهاد مطالعه : برای اطلاع از قیمت و انواع در داخلی کلیک کنید.

قیمت در ضد حریق

یکی از عوامل مهمی که روی قیمت درب‌های ضد حریق تأثیر دارد تأییدیه سازمان آتش‌نشانی است که استانداردهای آن‌ها حتما در ساخت درب لحاظ شده باشد. مدت زمانی که محصول در میزان حرارت مشخص از خود مقاومت نشان می‌دهد، آزمایش اصلی است و قطعات استفاده‌شده نیز باید از متریال مورد تایید این سازمان تهیه شده باشد.

عوامل و مشخصات تأثیرگذار روی قیمت در ضد حریق

وقتی برای خرید درب‌های ضد حریق مراجعه می‌کنید باید این موارد را از لحاظ فنی مد نظر قرار دهید:
· نوع متریال و ضخامت بدنه و چهارچوب در و میزان مقاومت آن
· نوع اسکلت داخلی در که اهمیت زیادی در جلوگیری از پیچش محصول در حرارت بالا دارد
· متریال لولا‌ها، تعداد و نوع اتصال به‌کاررفته در لولا‌ها
· رنگی که برای جلوگیری از زنگ‌زدگی استفاده شده باید از نوع ضد حریق باشد

ضرورت در ضد حریق با تاییدیه آتش نشانی

سالانه در سراسر جهان در اثر عدم رعایت اصول و استانداردهای تدوین شده برای ساختمان ها، حوادث و سوانح دلخراش و جبران ناپذیری از قبیل جراحات و تلفات جانی و خسارات مالی اتفاق می افتد. بر همین اساس همواره سازمان های جهانی در تلاشند تا استانداردهایی را تدوین کنند که ضامن ایمنی ساختمان برای جلوگیری از بروز حوادث غیر مترقبه باشند.

درب‌های ضد حریق که تاییدیه آتش‌نشانی را دارند در‌هایی هستند که توسط وزارت مسکن راه و شهرسازی و سازمان آتش‌نشانی استان تایید و اجازه ساخت این درها با نظارت سازمان‌های فوق به شرکت‌های مختلف داده شده باشند. متریال در‌های ضد حریقی که مورد تایید سازمان آتش‌نشانی قرار می‌گیرد و روش ساخت آن باید با نمونه موجود در وزارت مسکن و شهرسازی یکی باشد و هنگام تولید آن تقلبی در این موارد صورت نگرفته باشد.

شرکت ایستادُر با هدف بالا بردن سطح ایمنی ساختمان ها در برابر حریق با بهرگیری از نیروهای متخصص در تلاش برای تولید کالای مطابق با استاندارد و بهترین کیفیت می باشد. درب مقاوم در برابر حریق با توجه به میزان مقاومت در برابر آتش نقش مهمی در زمینه محافظت در برابر آتش و پیشگیری از ضرر و زیان دارند.

چرا باید از در ضد حریق استفاده کنیم ؟

با گسترده شدن شهرها و منازل مسکونی و اداری که چندین طبقه هستند، باید به مسائل ایمنی و پیشگیری از اتفاقات توجه زیادی کنند. یکی از روش های جلوگیری و پیشگیری از گسترش آتش و حریق استفاده از در های ضد حریق می باشد. درب ضد حریق مقاومت بالایی در برابر حریق آتش دارند و انواعی را می توان یافت که تا 4 ساعت در برابر آتش دوام خواهند داشت.

در ساختمان هایی که طبقات زیادی دارند در صورت وجود آتش سوزی در بخش هایی از ساختمان و در صورت رعایت نکردن نکات ایمنی، آتش به سرعت به دیگر قسمت های ساختمان سرایت کرده و خسارات زیادی به بار خواهد آورد. بسته به مواد مورد استفاده، هر در در برابر شعله آتش مقاومت بیشتری خواهد داشت، اما در ضد حریق از گسترش بیشتر آتش جلوگیری می کند و دیگر قسمت های ساختمان را ایمن می کند.

درب‌های ضد حریق، ضد سرقت هم هستند و می‌توانند تا یک الی دو ساعت از بروز آتش به سایر قسمت‌های ساختمان جلوگیری کنند.

انواع در ضد حریق

در ضد حریق نوع های مختلفی دارد و در منازل مسکونی، ادارات و بیمارستان ها کاربرد های مختص به خودش را دارد. این در ها به دو گروه تک لنگه و دو لنگه تقسیم می شوند. در مکان های عمومی مانند بیمارستان ها، تئاترها و سینماها، فرودگاه ها و سایر مکان های عمومی و پر جمعیت، اغلب از در های دوبل استفاده می شود تا افراد حاضر در این مکان ها بتوانند با کمترین تاخیر از طبقه ای که آتش در آن رخ داده است، خارج شوند.