قفل درب ضد سرقت

قفل در ضد سرقت نحوه نصب و تعویض قفل ها در

همانطور که می دانید یک در بدون قفل تبدیل به یک در معمولی شده و امنیت کافی را فراهم نمی کند. در نتیجه نصب در بدون قفل فایده ای نداشته و مانند یک در معمولی است. برای فراهم کردن امنیت و آسودگی خیال بایستی از یک قفل مطمئن استفاده کرد. تفاوتی در نوع درب وجود ندارد و همگی در ها بایستی که قفل مطمئن داشته باشند تا امنیت کافی را ایجاد کنند. در ادامه به نحوه نصب و تعویض قفل در می پردازیم.

همواره به این موضوع توجه داشته باشید که در صورتی که قفل مناسب انتخاب نکنید، احتمال دارد سارقین بتوانند درب را باز کنند. در نتیجه انتخاب قفل در ضدسرقت اهمیت ویژه ای داشته و باید به آن توجه داشت.

ویژگی های قفل در ضد سرقت

قفل در معمولی با در های متفاوت است. و مهم ترین تفاوت وجود چند زبانه در قفل در ضد سرقت می باشد. در واقع با چرخاندن کلید در این گونه قفل ها زبانه ها در جهات مختلف داخل چهارچوب قرار می گیرند. مشخص است که هر چقدر تعداد زبانه ها بیشتر باشد، امنیت درب افزایش می یابد.

امنیت در وابسته به قطعات مختلف درب نظیر:چهارچوب، روکش، لولا و قفل می باشد. در نتیجه نمی توان با نصب قفل در بر روی در های معمولی همان میزان امنیت را فراهم کرد. در واقع علاوه بر قفل چهارچوب و لولا همچنین روکش تاثیر گذار هستند.

دستگیره

دستگیره در تاثیر چندانی در فراهم آوردن امنیت ندارد. و افراد می توان با توجه به سلیقه خود و صرفا با توجه به زیبایی نوعی دستگیر انتخاب کنند. دستگیر درب ها می تواند دکمه ای، تخم مرغی، کروم، فلزی، نیکل ، فولادی و … باشد

انواع قفل در ضد سرقت

قفل در در مدل های مختلف تولید شده و به بازار ارائه شده است. انتخاب نوع قفل با توجه به سلیقه، شرایط و مکان مورد استفاده، انجام می شود.

نصب قفل بر روی در با توجه به نوع درب و کشور سازنده آن می باشد. به عبارتی دیگر قفلی که بر روی در ایرانی نصب می شود با قفلی که بر روی در ترکی یا چینی نصب می شود متفاوت است.

گفته می شود قفل های چینی کیفیت چندانی نداشته و قفل های ساخت کشور ترکیه دارای کیفیت بهتر و طول عمر بیشتر است.

به ‌طورکلی انواع قفل در ضد سرقت به دو گروهِ با یراق یا سیلندر و بدون یراق تقسیم می‌شوند.

متریال سیلندر قفل‌ این درب‌ها معمولاً از جنس برنج یا آلیاژهای مقاوم دیگر و دارای سیستمی پیچیده از پین‌ها، توپی و فنر است که با کلید منطبق می‌شوند. قفل‌های سیلندری از مقاومت بالایی در برابر نیروهای شدید و ضربه برخوردارند.

قفل‌های دیجیتال از طریق کد یا کارت‌های الکترونیکی کار می‌کنند و نیازی به استفاده از کلید فیزیکی ندارند. این نوع قفل، از امکانات متنوعی مانند امکان ذخیره‌کردن چندین کد دسترسی، قابلیت تنظیم زمان دسترسی و قابلیت اتصال به سیستم‌های امنیتی، بهره‌مند است. این مدل قفل‌ها همچنین می‌توانند سابقه دسترسی را ثبت و امکان مدیریت ورود و خروج را نیز به‌صورت مؤثرتری فراهم کنند.

در ادامه، به معرفی انواع قفل‌های مورد استفاده بر روی درب‌های ضد سرقت خواهیم پرداخت.

یراق تک قفل

ساختار یراق تک قفل درب ضد سرقت شامل یک قفل اصلی و کلید فیزیکی است. قفل اصلی در این ساختار از سیلندر با مکانیزم‌ داخلی تشکیل شده است. این ساختار امکان استفاده آسان و سریع از قفل را فراهم می‌کند؛ زیرا کافی است کلید را در سیلندر بچرخانید تا توپی بچرخد و قفل باز یا بسته شود.

ساختار ساده و استفاده آسان را می‌توان از مزایای یراق تک‌ قفل به شمار آورد. با استفاده از کلید فیزیکی، به‌راحتی می‌توان قفل را باز یا بسته کرد. همچنین در این نوع قفل امکان افزودن لایه‌های امنیتی اضافی مثل قفل شب نیز وجود دارد. از معایب این نوع قفل باید به احتمال ازدست‌رفتن و یا سرقت کلید فیزیکی اشاره کنیم که در این صورت، امنیت قفل از دست خواهد رفت.

محل‌هایی که کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرند و نیاز به سطح بالایی از امنیت دارند، مانند درهای ورودی اصلی خانه‌ و آپارتمان‌ و درب‌ اتاق‌های مهم و حساس در داخل ساختمان، بهترین موارد برای استفاده از در ضد سرقت با یراق‌ تک قفل هستند.

اگر طالب سادگی سیستم قفل و استفاده آسان از آن هستید و احتمال گم‌شدن کلید نیز کم است، این نوع قفل برای شما گزینه مناسبی است؛ اما اگر به امنیت بالاتر و امکانات پیشرفته‌تر علاقه و نیاز دارید، بهتر است به بررسی قفل‌های دیجیتال و قفل‌های پیچیده‌تر بپردازید.

یراق دو قفل

ساختار این قفل در ضد سرقت، شامل دو قفل اصلی و یک کلید فیزیکی است. این ساختار، به‌علت داشتن دو قفل مجزا، امنیت را تا سطح بالاتری افزایش می‌دهد. هر قفل اصلی شامل سیلندر داخلی است که با کلید فیزیکی منطبق می‌شوند.

با استفاده از یراق دو قفل به‌دلیل داشتن دو قفل مجزا، احتمال نفوذ و سرقت کاهش می‌یابد و تلاش‌ برای شکستن قفل به امری دشوار تبدیل می‌شود. در این نوع قفل، امکان افزودن ساختارهای بیشتر جهت افزایش ایمنی نیز وجود دارد. از معایب آن می‌توان از پیچیدگی آن و صرف زمان بیشتر برای باز و بسته‌کردن درب، نام برد.

بهترین مکان برای استفاده از درب ضد سرقت با این نوع قفل، درب‌های اصلی ورودی هستند. این درب‌ها نقطه ورود اصلی هستند و به ساختاری با سطح امنیت بالا برای کاهش احتمال نفوذ و سرقت، نیاز دارند.

قفل نیمه مرکزی

ساختار این قفل متشکل از یک قفل اصلی و چندین قفل فرعی داخلی است که توسط یک کلید مرکزی باز می‌شوند. قفل اصلی معمولاً در سیلندر و قفل‌های فرعی در نقاط مختلف درب قرار می‌گیرند و همه قفل‌ها همزمان با استفاده از کلید مرکزی، باز و بسته می‌شوند.

مزایای استفاده از قفل نیمه مرکزی سطح بالای امنیت آن است که با داشتن چندین قفل فرعی، احتمال نفوذ و سرقت را کاهش می‌دهد. پیچیدگی و هزینه بالای نصب و نگهداری نیز از معایب اصلی آن محسوب می‌شود.

قفل آژیردار

ساختار قفل آژیردار درب‌ ضد سرقت از یک قفل اصلی تشکیل شده است که در هنگام تلاش برای نفوذ، سیگنال آژیر را فعال می‌کند. این نوع قفل با بهره‌گیری از سنسورها و مکانیزم‌های پیشرفته، در صورت تلاش برای بازکردن قفل با وسایل دیگر، سیستم آژیر را راه‌اندازی و تخلف را به صاحب‌ ملک یا سیستم امنیتی اعلام می‌کند.

فعال‌شدن آژیر از مزایای فوق‌العاده این نوع قفل به حساب می‌آید که برای شناسایی و ممانعت از ورود سارقان بسیار کارآمد است. این قفل یک ابزار فوق‌العاده است که با ایجاد ترس و دلهره می‌تواند از ادامه ورود غیرقانونی و سرقت جلوگیری کند. این قفل‌ها همچنین به‌عنوان یک لایه امنیتی در کنار سایر سیستم‌های ایمنی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

امکان به‌صدادرآمدن آژیر به‌دلیل خطاهای ناخواسته، از معایب اصلی این سیستم است. آژیر ممکن است تحت تاثیر عوامل خارجی نظیر ارتعاشات یا ضربه‌های ناخواسته، فعال و باعث ایجاد مزاحمت و اضطراب شود. این قفل نیاز به نصب تخصصی و نگهداری مناسب دارد؛ بنابراین باید هزینه‌های مربوط به آن‌ها را نیز مدنظر قرار داد.

این نوع قفل بیشتر در درب‌ ورودی اصلی ساختمان‌، اتاق‌های حساس و مهم مثل اتاق‌های اداری، انبارها، یا اتاق‌های امنیتی مورداستفاده قرار می‌گیرد.

قفل گاوصندوقی

این قفل بیشتر به‌منظور افزایش امنیت و حفاظت از اشیا گران‌بها و ارزشمند مورد استفاده قرار می‌گیرد و ساختار آن شامل یک قفل اصلی با سیستم‌ امنیتی پیچیده‌ است که برای دسترسی به فضای داخل، به کلید مخصوص یا کد عبور نیاز دارد. این نوع قفل عموماً از جنس فولاد ضخیم ساخته شده و دارای مقاومت بالا در برابر حملات فیزیکی و تخریب است. قفل‌های گاوصندوقی معمولاً مجهز به سیستم‌های ضدحفره، ضدبرش، و ضدحریق هستند که امکان نفوذ حملات فیزیکی را به‌شدت کاهش می‌دهند؛ همچنین در برابر اعمال تخریبی مانند سوراخ‌کردن با مته یا شکستن با ابزارهای قدرتمند از مقاومت بالایی برخوردارند. استفاده از این قفل در ضد سرقت، امنیت و آرامش بیشتری را برای مالکان فراهم می‌کند و امکان حفاظت از اشیا گران‌بها را در برابر خطر سرقت و آسیب‌های فیزیکی، افزایش می‌دهد.

این قفل‌ها از مواد اولیه مقاوم و با سیستم‌های امنیتی پیچیده ساخته می‌شوند که هزینه بالایی را به‌همراه دارد. همچنین دارای تعداد محدودی کلید یا کد عبور است که ازدست‌رفتن آن‌ها، موجب دسترسی سخت و مشکلات دیگر می‌شود.

بهترین مکان برای استفاده از ان‌ها نیز در ساختار درب ورودی، بانک‌، جواهرفروشی‌، هتل‌، ادارات دولتی و سازمان‌های مالی است که نیاز به حفاظت و امنیت بالاتری دارند.

قفل دیجیتال

در قفل دیجیتال به‌‌جای استفاده از کلید فیزیکی، از روش‌های الکترونیکی و کدگذاری دیجیتال برای باز و بسته‌کردن قفل استفاده می‌شود. این نوع قفل دارای صفحه‌کلید دیجیتال یا تاچ‌پد است که قابلیت واردکردن یک کد عبور را فراهم می‌کند.

از قابلیت های خوب قفل دیجیتال در می توان به موارد زیر اشاره کرد:

این گونه قفل ها بر روی در چوبی و فلزی  به راحتی نصب می شود.

مجهز به سیستم ضد هک پیشرفته

مجهز به حافظه پشتیبان

مجهز به ریموت کنترل

نصب آسان بر روی انواع در های

قابلیت اتصال به گوشی یا کامپیوتر

علاوه بر موارد گفته شده اغلب قفل های دیجیتال دارای سنسورهای نظیر: سنسور ضدشوک و همچنین سنسور ضد حریق هستند. در نتیجه استفاده از این نوع قفل تاثیر به سزایی در افزایش امنیت داشته و سبب آسودگی و آرامش خاطر شما می شود.

 

تعمیر مغزی قفل در

همانطور که اشاره شد مهم ترین عامل در امنیت در ها وجود قفل می باشد. بنابراین بهتر است برای تامین امنیت هر از چند گاهی قفل را چک کنید و از سالم بود آن اطمینان حاصل کنید.

قفل های مدرن دارای تکنولوژی و فناوری های جدید می باشد و کمتر کسی می تواند این قفل ها را باز کند، اما توصیه می شود تعویض مغزی را هر چند سال یکبار انجام دهید تا سارقی را نفوذ به محل سکونت شما را پیدا نکند.

بهتر است برای تعویض قفل از یک فرد متخصص کمک بگیرید تا تجربه و دانش کافی در این زمینه را داشته باشد.

در ها دو قفل دارند.( قفل اصلی و قفل شب بند)

برای تعویض مغزی ابتدا قفل موجود را خارج کرده و سپس برای تعویض مغزی،بایستی پیچ های شب بند باز شود.پوکی و کارسه رزت را خارج کرده تا به مغزی قفل برسید.

توجه داشته باشید برای باز کردن مغزی باید پیچ هایی روی قفل باز شود تا مغزی بیرون بیاید.

پس از بیرون آوردن قفل، یراق را با استفاده از پیچ بند رگلاژ کنید. قفل جدید را قرار داده و برای بستن مغزی جدید کاسه رزت و پوکی را داخل قفل انداخته و پیچ های موجود را ببندید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *